Український Ґарик 294

Український Ґарик 294
За мотивами І. Губермана
 
Настільки близько ми до смерті
ще не бували, друг і брат.
Герой-стратег наш глобус вертить,
Скорочено це — Герострат.
 
 
Оригінал
 
Еще настолько близко к смерти
мы не бывали, друг и брат.
Герой-стратег наш глобус вертит,
а сокращенно - Герострат.