Український Ґарик. Життєвий досвід.

Український Ґарик. Життєвий досвід.
Усім добро робити намагався.
От тільки вдячності за це не дочекався.
А неприємності — і дешево, і вдосталь.
Життя нема — лише життєвий досвід.