До нас, бач, - Гадюка повзе...

До нас, бач, - Гадюка повзе...
До нас, бач, - Гадюка повзе...
Ще й, яйця свої відкладає!
Ворота відкрив їй Козел,
Який на Царя виглядає.
Тупий і нікчемний Козел,
Що спекався рідної хати...
Ні... Совість його – не гризе!
Та ж, - буде, як жуйку, жувати,
А потім – у бак для сміття!
Та... Що з нього, вбогого, взяти?
Козел!!! Для якого – Життя
Не ціль, щоб Людиною стати!..