Кохаю

Ненавиджу себе за те,
Що сліпо так тебе кохаю.
Усе навколо марне та пусте,
І лиш тому, що тут тебе немає.
 
В тобі, немов у морі, я тону,
Тобою, мов водою, захлинаюсь,
Я цього не боюся, а тому
І виплисти не намагаюсь.