Someone
You look at me as an empty place,
Which could be taken up by someone else.
Someone you could be saving from themselves.
You could mend with one-touch somebody's private space.
And you're ready to enter their minds,
Where to meet their horrors face to face.
There is someone
Who stands or runs
Close to you,
Fleeing under the sun.
Someone instead of me
With fire in the middle,
Has wings behind shoulders.
Those who remember dreams,
You hear whose are screams
In the murk of the night.
Anybody needs your endless fairy tales.
Someone is willing to send the life by bits on your email.
You strive to be close to anyone who needs help,
Whose road of experience has suddenly turned to hell.
You are heard far away as if the bell.
You are a wizard, your words are like a spell.
But I have no reasons to show and tell
How looks my quietness, if I'm well.
There is someone
Who stands or runs
Close to you,
Fleeing under the sun.
Someone instead of me
With fire in the middle
Has wings behind shoulders.
Those who remember dreams,
You hear whose are screams
In the murk of the night.
Someone is quite as you,
Comes like a silent Muse
Has wings behind shoulders.
She calls me in her dream
Which flows like a stream
Out of the night.
Кто-то.
Ты смотришь на меня как на пустое место,
Которое мог бы занять кто-то ещё.
Кто-то, кому ты мог бы быть спасением от самих себя.
Ты мог бы исправить чей-то личный мирок в одно касание.
И ты готов войти в их сознание
И встретиться там с их ужасами лицом к лицу.
Есть кто-то,
Кто стоит или бежит
Поблизости от тебя,
Спасаясь под солнцем.
Кто-то вместо меня
С огнём внутри,
С крыльями за плечами.
Тот, кто помнит сны,
Чей крик ты слышишь
Во мраке ночи.
Кому-то нужны твои бесконечные сказки.
Кто-то готов отправить жизнь по кусочкам на твою электронную почту.
Ты стремишься быть близко к любому, кто нуждается в помощи,
Чей путь испытаний вдруг повернул в ад.
Тебя слышно далеко, будто колокол.
Ты волшебник, твои слова как заклинание.
Но у меня нет никаких причин, чтобы показать и рассказать
Как выглядит моё спокойствие, если у меня всё хорошо.
Есть кто-то,
Кто стоит или бежит
Поблизости от тебя,
Спасаясь под солнцем.
Кто-то вместо меня
С огнём внутри,
С крыльями за плечами.
Тот, кто помнит сны,
Чей крик ты слышишь
Во мраке ночи.
Кто-то совсем как ты,
Приходит словно молчаливая Муза
с крыльями за плечами.
Она зовёт меня в своём сне,
который течёт, как поток,
прочь из ночи.