Український Ґарик. Грандіозні плани.

Український Ґарик. Грандіозні плани.
Тихенько думав. Чув, як бігла миша.
І раптом шум! Куди ж поділась тиша?
У голові і стук, і тріск, і галас —
Це грандіозні плани руйнувались.