Український Ґарик 292

Український Ґарик 292
За мотивами І. Губермана
 
Нічим в герої не годжуся —
плюю на виправку військовую;
і лиш одним злегка горджуся —
що хрест несу і пританцьовую.
 
 
Оригінал
 
Ничем в герои не гожусь —
ни духом, ни анфасом;
и лишь одним слегка горжусь —
что крест несу с приплясом.