А я бачив...

А я бачив...
А я бачив, як сонце зійшло,
Як світилися роси ранкові...
І в небесній веселці-підкові
Бачив я від жар-птиці крило.
Ще, - я бачив, як зірка вгорі
Чиюсь долю на щастя шукала...
Мені так, раптом, боляче стало,
Що не маю такої зорі...