Жадаем табе…

Жадаем табе…
Чаго пажадаць табе?
Дабрабыта, Здароўя, Кахання,
Здзейсняцца хай у жыццi,
Светлыя ўсе спадзяваннi!
 
Добрых i ясных дзён,
Шчырай людской павагi,
Поспеха ў працы тваёй,
Мудрасцi i адвагi!
 
Мiру i ладу, цяпла,
Тады ў душы будзе свята,
Каб дружнай была сям′я,
Жыла i квiтнела багата!
 
Каб родная мацi-зямля,
Пяшчотай заўжды сустракала,
I песня аб родных краях,
У сэрцы тваiм не змаўкала!
 
З часам, гады хутчэй,
Ветрам ляцяць iмклiвым,
Мы пажадаем табе,
Быць у жыццi шчаслiвым!
 
© Copyright: Егор Серов, 23 января 2017
Регистрационный номер № 000222642