Ми тільки там, сім'я єдина...

Ми  тільки  там,  сім'я  єдина...
Ми тільки там, сім'я єдина,
Де нам, як мати, - Україна.
Нехай, викручують нам руки,
Нехай, клюють нам очі круки.
Нас – не зламати!
Потроху, - здійснюються мрії…
І, Сава Богу, від Росії
Втікаємо, аж гай шумить!
Та в серці кожному болить:
Куди тікати?..