Хай лине час!

Хай лине час ,хай дні минають.
Нас не лякає майбуття !
Ми не раби ,не поділяєм
Хвороби пращурів сповна.
 
Майбутнє крила надихає
І віра врочить нам життя!
Хай Україна процвітає!
То є наш гімн, до забуття!
 
Якщо у сумнівах блукаеш,
Коли у снах марнуеш час,
Ти син країни ти це знаеш,
Цього в офшор не вкрасти в нас!