Сигарета димить...
Сигарета димить,
І – кілечко від диму,
Мов обручка злітає з руки...
Я всього лиш на мить
Твою руку притримав,
А хотілося, щоб – на віки!
А хотілось, щоб ти -
Так до мене летіла,
Як до нього, крізь темряву ночі…
Під шансона мотив
Сигарета диміла…
І, здавалось, – зайшов дим у очі…