Ще слів і музики – немає...
Ще слів і музики – немає,
Ти ще нічого не сказала.
А я, акорди підбираю,
Бо серце пісню заспівало.
Не вмились трави ще росою,
Зоря ще не зійшла ранкова.
А я – так скучив за тобою
Палким цілунком, ніжним словом.
Ще вітер не гойдав дерева,
Птахи ще не злетіли в небо.
А ще, - не знав я, що даремно
Всі дні чекатиму на тебе...