Добро у собі заміси...

Добро у собі заміси...
Добро у собі заміси...
Хай сходить, як тісто!
Бо, в світі не буде краси,-
Коли нема серця.
Будь щедрим, як сонце вгорі!
Будь променем істин!
Колись, і в твоєму дворі
Добро усміхнеться...