Ні хребта, ні емоцій!..

Ні хребта, ні емоцій!..
Ні хребта, ні емоцій!
Як в тарілці «сосіска».
Щось застрягло у оці?
Може, «зомбість» російська?
Ой! «Велика держава»!!!
Вибачаюся, люди...
Може, є у вас право
Там, - розправити груди?
А у нас, - є те право!
Вже «закладена міна»,
Де є кожному - слава,
Хто помер за країну.
Чом я – злий, як Бандера?
Не питайте у мене...
Бо, - така «атмосфера»...
І... Такі мої «гени»...