Ворон...

Ворон...
Ворон кружляє вгорі
Ой, не на добре, мабУть.
Зіркою хтось відгорів...
Доки ж, так буде?
Ні... То – не дим у очах...
Не в голові каламуть!
Просто, скорботи свіча,
Полум’ям – в груди!..