Непевно іду...

Непевно іду...
Непевно іду,
Неначе маля.
Долаю біду,
Як умію...
Все мрію, щоб вже
Ніхто не стріляв!
Та,- ріжуть ножем
Мою мрію.
Як мухи, мремо
За статки чужі!
Хто крутить кермом,
Той і має...
Та... Чуєш, - гримить?
Уже на «межі»
Усе, - що болить
І страждає!!!