Безнадія

Лихий злочинець не сприймає віри
чи зрозуміє ледар що є труд
поет невдаха пише лиш сатиру
підкреслюючи серця сірий бруд
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Погасло все навколо а життя
спітніло і стомилось тліти далі
чи знайдеш ти у друга співчутття
в тяжкі хвилини горя і печалі
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Потворний світ обледенілих душ
скажи навіщо бог створив людину
і хто її навчив стріляти в спину
й злим ворогам в оркестрі грати туш
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Мовчання в слід і тиша ненависна
горить вогонь байдужості в серцях
мовчи але коли біда нависне
й нещадною рукою груди стисне
забудь про страх
 
Олександр Квітень
смт. Куликівка 15 вересня 1993 року