Спогади про Полісся

Як заграє теплий вітер в полі чистім
Посміхнеться місяць сивині Десни
Зранку за схід сонця припливуть туристи
Про сріблясту вроду принесуть пісні
® ® ® ® ®
І сховає всесвіт кришталеві зорі
Зникнуть чари ночі з подихом роси ,
Вийдуть із туманів хмари білочолі
Полетять за обрій в юності часи
® ® ® ® ®
Я заплющу очі і полину знову
Крізь безмежні далі , в дивовижний світ
Де зігріте сонцем волошкове поле
Обіймає ніжно , неба оксамит
® ® ® ® ® Де птахи казкові у густому лісі
Де озера сині , край села-сади
До тебе з любов"ю , рідний край Полісся
Повернусь нап"юся з джерела води
® ® ® ® ®
Босоніж пройду я по вузькій стежині
Повз плакучі верби , крізь квітучий РАЙ
Простелю у лузі килим з конюшини
Запрошу зозулю у зелений гай .
 
Олександр Квітень
22 липня 2010 року м.Мукачево