Р. Л. Стивенсон. *Без названия*

***
Не знаю как, когда смотрю
Я в прошлые года,
Я то ли громко хохочу,
А то ли плачу я.
 
***
 
I know not how, but as I count
The beads of formed years,
Old laughter cathes in my throat
With the very feel of years.