Коли алгоритми продумані

Коли алгоритми продумані,
Все конвеєром їде наладнано.
Анестетики душ поширені,
І сліпих куди треба направлено.
Чиїсь очі прозріли раптово.
Він шокований, навіть засмучений.
Все що сталося, не випадково...
Не за чиїмось дорученням...
Чому просите помочі в неба?
Чому ниєте, вам хтось винен?
Поміч в собі шукати треба!
А не ділитися на половини..
Наслідки, результат вибору,
Котрий робиш ти, чи за тебе.
Це не доля! не дивись вгору!
Припиняй нагружати небо!
Не клени тих хто прозрів,
Не пробуй їм вибрати очі!
Коли сам ти ломишся в хлів,
Лиш жалієшся, під ніс бормочеш ..