музо, ти цінна порода

музо, ти цінна порода
залягаєш пластами у душу
і навіть коли всю добути
і дійти до дна відчайдушно
знай, то є дно мого серця
глибина на котру тебе пущу
ти моя найцінніша порода
залягаєш пластами у душу