Лбы кроили топорами...

Лбы
Кроили топорами,
Кожу
Заживо сдирали,
Вдов
До нитки обирали
И невинность
Крали
Кралей...
 
...Так -
Предельно аморально -
Жизнь промчалась,
Как на ралли.
 
Вам
Обратно
Не пора ли
В ад -
Во здравие морали?