БЛАГОДАРИ
Кольчуга порвана
Секирой вражеской .
Душа оторвана ,
Бумага мажется .
Словами пошлыми ,
Рукой нетвердою .
Просили пошлину
За душу тонкую.
За кровь горячую ,
За слезы жгучие .
Зачем оттачивать
Судьбу кипучую -
Скажи спасибо ей ,
Судьбе своей !