Застануся

Застануся
12:55
Застану́ся з Табою – заўжды я!
Колькі буду жывы́ – назаўжды́ я з Табой.
Будзеш гнаць мяне Ты, выкара́цца…
Але Я… не пакіну Цябе, Твой Кот.
 
Застануся ды Сэрцы ў Тваім я…!
I ў Душы пасялюся Тваёй.
Ды калі Ты забыцца захочаш…
Не ўдаецца чамусьці Табе?
13:03
 
---
© ElenaPischikova, 2017