Там немає нікого...

Там немає кому присинати тебе вночі,
І зварити на ранок міцну несолодку каву,
Якщо ти тільки скажеш - приїду, але мовчи,
Бо дороги до тебе - лише у моїй уяві,
Там немає кому прасувати тобі сорочки,
Хай ти навіть таке ніколи і не вдягаєш,
Якщо хочеш - приїду, нехай то все балачки,
Там немає нікого, кого ти так сильно чекаєш,
Там немає нічого, за що б ти віддав життя,
Як і в мене у цьому місті немає сенсу,
Хочеш, я все зміню? Громадянство, країну, стяг,
Тут немає нікого, кому присвятити серце.
Хочеш - сам все зміни, я казала тобі завжди,
Наче всі сподівання на твої рішучи кроки,
Там немає нікого, кого так кохаєш ти,
Тут немає нікого - нікого за всі ці роки.