Пальто з пальтом. Вінілові хмаринки…

Пальто з пальтом. Вінілові хмаринки…
Пальто з пальтом. Вінілові хмаринки…
 
Пальто з пальтом. Вінілові хмаринки.
І свічка догорає на землі.
Ми лежимо. Лишися хвилинки.
Ми летимо в Нью-Йорки на крилі.
 
Посадка буде м’якою і мрякою.
Солодощі і грузлими і грушами.
Людська душа як пітекантроп з палкою
Сліпо відгризає серце й кушає.
 
Каралі покарали за Корани.
Украли всі кларнети й підіжгли.
Монети видавали за обмани.
Снаряди продавалися за мир.
 
Відмовили вже двигуни й пілоти.
Вже не працюють за твої гроша.
Життя – це не падіння й зльоти,
Це хитреє сплетіння спориша.
 
Інкогніто пильнує за інкогніто.
Паролі поламалися й пішли.
Ми закачали півжиття із торрента,
І на посадку смертную пішли.
 
#Je suis charlie…Коханих – розстріляти.
Земля янтарська «мані» подає.
Як бійки - кров, як бійки – депутати.
Купили підбатона за у.є.
 
Купили ми слова для логотипів.
Тепер «свобода» це уже чуже.
Ще за вікном не шелестіли липи.
І хмара димова вже не біже.
 
Фантом з фантомом. Вінілові платівки.
І вже дограла пісня намелі.
Ми лежимо. Лишились фотоплівки
З ілюмінатора у птаха на крилі…