Львiв

Львiв
Якщо осінь в серці чи в душі,
Сірість, дощ, опало листя знову.
Про турботи забувай мерщій -
Ми на каву їдемо до Львова.
 
В цьому місті рух століть застиг,
Вулиці думками оповиті,
ПрОйдемо по лабіринту їх,
Щоб згадати, як чудово жити.
 
Посміхнись, навколо озирнись,
Не завжди тобі проблеми й справи.
Стань же безтурботним, як колись,
Відчувай лиш аромати кави.