Калина

В моїм саду цвіте калина,
Неначе Божиє дитя-
Вона так сяє яскровито,
І бджілка на нії сіда.
Вона співає,наче пташка,
Блищить від сонця,мов роса!
Та очі її так мовчазні...
Сумує у саду одна.
В моїм саду цвіте калина,
Неначе Божиє дитя,
Всім посміхається,
Та плаче,плаче у саду одна.