У твоєму сні

Було вже пізно але ми
Гуляли вдвох і йшли до моря
Я обернувся мимоволі
А ти всміхаєшся мені.
Побачив я в ту мить тебе
Таку яскраву, добру й милу
І ніби ніч нас прихистила
І плавно по собі веде.
Всю ніч ми провели самі,
Але вже ранок и час прощатись
Я буду завжди повертатись
До тебе у твоєму сні.