Всі наші дії - згустки статистики

Всі наші дії - згустки статистики
Всі наші дні - корм для мудрих наук
Всі наші подвиги губляться в сивості
Всі наші збочення сходять нам з рук

Машини будують нові машини
Нові вершини підкорює люд
Лізем по головах ближніх, по спинах
На дружніх могилах пнемо свій хоругв

Мавпи взяли в руки палку і каменя
Гордо довбали собі світлий путь
Прірва палає новими принадами
Всевишні примати до щастя ідуть

І часом так солодко з тієї величі
Часом так боязко з того всього
Пів кроку до бога, пів кроку до нечисті
Жереб у скронях дволиких істот