Холодно

Віє-віє вітер, з дуру завіває,
На дворі так швидко мозок замерзає.
Плутаюсь з думками, незвичайні мрії.
З цього і виходять непотрібні дії.
Серце, серце, серце з сумом замирає
І ні біль, ні радість вже не відчуває.