***
Я не Тебе зустріну завтра зранку
І не Тобі напишу СМС.
Ти не поставиш нове фото на заставку.
Одна надія - те, що чуєш Ти з небес.
Не скажеш Ти, що все мені наснилось,
Що ніч пройшла, а з нею правди біль.
І тільки спогади у серці залишились,
Що зігрівають і розїдають рани, ніби сіль.
Я новий день свій починаю не з молитви,
Бо в ній я не знаходжу спокій длля душі.
А з думки, що не перестане гріти
Що ми зустрінемось у іношому житті
Стих посвящён памяти моего одноклассника Стельмаха Александра. Вечная и светлая ему память.