У кружці залишилась недопита кава

У кружці залишилась недопита кава,
А у блокноті - недописані рядки.
Нам у житті чогось постійно мало,
Кудись ми поспішаємо завжди.
 
А такаже ж хочеться все кинуть ненадовго
І на "Без звуку" свій поставить телефон,
Себе почути - більш нікого,
Згадати свій минулий сон.
 
А потім знову... Традиційна кава,
Мій Мерілін Менсон і нові вірші.
Життя чудове, неповторне і цікаве,
Як знаєш сам куди тобі іти.