Новорічне

Любов Шевчук
Новорічне
 
Новий рік в годиннику століть,
Які сюрпризи він для нас готує?
Людське життя коротке, наче мить
Добро у ньому, все ж таки існує!
 
Нестача коштів в сірості буття,
І радості, здається, вже не має…
Раптом, веселкою спалахує життя -
Любов і дружбу Бог нам посилає!
 
Пливемо ми в одному караблі,
В людях пророста добра зернинка.
Хай поєднає всіх на цій землі –
Душевності тоненька павутинка!
 
Хай рік Новий, добробут, принесе,
Хвороби, війни лишить за порогом,
Здоров’я, щастя нам усім пошле,
Щоб ми жили у злагоді із Богом!