Ці мы хужэй за Украіну?

11.12.13
Ці мы хужэй за Украіну?
Ці беларус прывык стаяць рачком?
Ці моўчкі страцім зноў краіну?
Ці хочам жыць мы басяком?

Ці мы не маем гонар у крыві?
Ці можам толькі мы лямантаваць?
Жыві Радзіма! Ці жыві?
Ці моўчкі будзем усё трываць?

Ці глянем зноў скрозь пальцы?
Ці бой дазім улады Цмоку?
За што бароліся айцы?
Ці будзем жыць далей у Змроку?

Адкажа кожны хай на гэтыя пытанні
І зразумее хто ён і навошта
Тады быць можа будуць хваляванні
І да ўлады дойдзе наша рэшта