Поздняя любовь

"ПОЗНЯЕ  КАХАННЕ"

Неба  хмАрыцца...
Восень  хмУрыцца...
Дожджык  скАрдзіцца...
Вецер  дУецца...
Мы  гуляем,
а  след  за  намі,
лісце  гОніцца...
АбдымАемся,
і  ўзлятАем –
узнімАе  нас  парасОнік...
Разам  з  хмАрамі  мы  блукАем...
Вецер  цягне  нас  ўдалячЫнь...
Ад  пачУццяў  нам  не  ўцякчЫ...
Нас  нясе  кудЫсьці  Каханне...
*+*
14 верасня 2013г.
**( скАрдзіцца - жалуется; узнімАе - поднимает  ввысь; парасОнік - зонтик;
блукАем - скитаемся; пачУцці - чувства; кудЫсьці - куда-то).