Уходят

Уходят
Летучий ноябрь
Зеленые свечи
Прекрасные дамы
заходят в мечети
Златой лихорадкой
Дрожанием тверди
На север, на север
Уходят медведи
Уходят за купол
Реальности мира
Незнайка, Мальвина
Седой Буратино
Корзина, картонка
Клубничных набегов
Зеркальные братья
Лихих печенегов