Я дочекаюсь, коли будеш поруч

Я дочекаюсь, коли будеш поруч
Я дочекаюсь коли будеш поруч,
я все пробачу, я обiцяю.
Коли душей не стоїм плiч о плiч, 
коли не скажеш як ти скучаєш.

Я засумую може, лиш трошки,
коли наллєш не менi ти чаю,
коли в моїх не твої долонi, 
ти просто знай, я вибачаю. 

Коли без тебе я засинаю,
коли так важко не обiймати..
А ти нiколи не помiчаєш
як менi важко все вибачати.

Коли я зовсiм не розумiю,
чи може це я, чи може то я,
тому що завжди про тебе мрiю,
як засинаєш зi мной у зорях.

Холодним ранком не зробиш чаю,
ти так далеко, що дуже важко.
А серце терпить мене iз жалю
i як завжди тебе вибачаю... 2012