«Тож бажаемо тобі…».

Син!
Час дитинства
Й юнатства минув.
І настали роки,
Вибирати шляхи.
В тебе безліч доріг.
Лише впевнено,
Вибрати треба одну.
Та приклавши зусилля,
Дійти до мети.
 
Син!
Тож бажаємо тобі:
Силу волі непорушну,
Мудрості не по рокам,
А здоров*я богатирського.
 
P.S. Адосягши мети,
Смакувати плоди.
 
Батьки.
20.08.02.г.