По мокрым окнам дождь стучит вовсю...

По мокрым окнам дождь стучит вовсю...
По мокрым окнам дождь стучит вовсю,
Аллеям тихим не дает согреться,
А я тебе пишу... Опять пишу...
По букве вынимаю я из сердца...
 
А знаешь, если все стихи сложить,
То б устелили сотни километров,
А знаешь... Тяжело на свете жить,
Листая ночью в памяти моменты...
----------------------------------------—
Iз сутiнкiв осiннiх чую крик,
Лелеки вже маршрут важкий долають,
А в мене досi сльози з пiд повiк,
Зрадливо i пiдступно виступають.
 
На мокрих вiкнах осiнь промине,
Не залишивши навiдь i назгадку...
Кохання, божевiльне й запальне...
На сердцi, ще незайманiм, печатка.
 
Це перший холод на вiтру долонь,
Це лист пожовклий тулиться до клена,
Вже зливи розпахнули свiй полон,
Та мрiє лист, що вiн iще зелений...
 
Ксения Газиева
2016