СЕРЦЕ, ВІДПУСТИ…
Серце, відпусти.
Достатньо болю.
Ти уже давно пожовклий лист.
Інколи й співає моя доля,
Може навіть станцювати твіст.
Я у серця хочу запитати:
Він казав – подобаюсь йому…
Він крилатим міг зі мною стати…
Не повірив… І не став. Чому?
Стоїмо.
Не дивимось у вічі.
І незрозуміло лиш одне:
Не ввійти в одну нам річку двічі…
Тільки серце чи моє збагне?
30.10.2016