Маме

Як я люблю тебе.. словами важко передати
Як я ціню тебе, то теж я тихо промовчу
Таку я маму хочу всім вам побажати
Спасибі мамо, що ти в мене є
 
Підтримаєш і подругою станеш
Нагримаєш, коли це треба
Я так люблю тебе, моя ти рідна мамо
Прости, коли засмучую тебе
 
Але завжди я впевнена і знаю
Що краще тебе не буває
Я дякую тобі, моя ти мамо
За це тобі низький уклін