Твой лик

С:... Выдатны твой твар, «дарагі мой».
Усмешка - прывітанне мне дасылае.
І тое, што я спазнала з табой,
Клянуся, ні з кім "мне не бачыць" (ні ўбачыць).
Аб:... Выдатны твар твой, "святло мой".
Ўсмешка -- "свет" фарбуе.
І што з тваім каханнем я бачыў,
Клянуся, не бачыць -- ні з кім мне.
________________________________
 
17:17
Тепло дарить ты не-возможешь,
Улыбкой -- лишь обманешь ты.
Своею, змейкою рукою, ---
Людей используешь лишь ты.
17:18
 
___
28.12.2016