Свята Покрова

Свята Покрова
14 жовтня- День Святої Покрови та День захисника Вітчизни.
Моєму братику- здоров'я та вдачі у нелегкій справі захисту Вітчизни. Йому присвячується:
 
Темне небо наді мною.
Срібно місяць гне підкову.
Осінь плаче... А зимою -
Ми побачимось ізнову...
Дзвони стогнуть, вітри виють.
Квіти дощ січе холодний.
Плечі сніг раптовий вкриє -
Щит тримають благородні.
Матір Божа над полями
Свій Покров стелити буде.
І стрілою між шаблями -
Ніжний голуб білогрудий.
Дзвони стихнуть, і крилатий
Звістку принесе щасливу
Воякам своїм завзятим,
Долю вмовить їх примхливу...
 
Ікона "Пресвята Покрова" Олександра Охапкіна