Колись

Колись любили один одного безтями,
ночами марили про зустрічі свої,
дивились в очі один одному й не знали,
як серце може сильно так любить.
Як ніжно ми ділилися думками,
і не ховали сильних почуттів,
і марили так сильно і без тями,
як у майбутньому удвох життя прожить.
Але на жаль ніхто того не знає,
коли почнеться відлік часу той,
коли любов нестерпно покидає,
комірку серця що на двох було.
К.Д.