Побажання!

Побажання!
Хай любов оберігає
Твоє серце та дітей!
 
Хай в тобі завжди лунає
Божа воля, Прометей!
 
Іскра духа не погасне
Не в душі, не в тілі,
 
Шоб думки були з тобою
Завжди тільки білі!
 
Хай усе погане згине
За кордоном долі!
 
Хай і злагода, й терпимість
Будуть в твоїй мові!
 
Не підтримуй зло і нечість
Ні словом, не ділом,
 
І тоді здоровим будеш
Й розумом і тілом!