«Ми щиро вдячні.»

Ідуть роки.
Минає час.
І ми дорослі вже.
А рідну Неньку,
Ми кохаєм ще сильніше.
 
Немає в світі
Найдорожчої людини
Яка життя дарила нам.
Ростила,пестила,любила,
Страждала і раділа,
І серце й душу
В нас вложила.
 
Ми щиро вдячні.
Низький Тобі поклін.
Від серця серцю –
Весняний передзвін.
Душі – солодку насолоду.
І квітнуть –
Завжди променево.
 
Діти.
 
26.07.2002.