Паклон за жыццё.
Мне шчасця не патрэбна чужога.
А як склалася маё, не вiнавачу нiкога.
Няма і крыўды маей на ўсiх, i не гневаю Бога.
Бацькам за жыццё, дараванае мне,
Мой паклон на каленях , i дзякуй iм вечнае.
Лёсу за жыццё, што склалася так,
Усмiхаюся люба i кланяюсь гэтак…
Витебск-Веремеюк С