Майбуття

Лунає пісня в колискових мріях
І я вже на порозі майбуття
Висот долати буду я у нескінченних діях Широким кроком я піду в дорослеє життя

Я підіймусь й за мрії буду битись
Я підіймусь й себе не дам зламати
З незгодами я зможу і змиритись
Також надію завжди буду мати

Лунає пісня в колискових мріях
Неначе я ще там, де гомонить,
Де гомонить дитинство в тих ще діях
І тихо так..А й іноді шумить.